Dr. L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie | Annastraat #35 | Tel.: (597) 231241 | Fax: (597) 232325 | E-mail: info@szn.sr

SZN wederom kampioen Bedrijven en Departementen Tournooi SWM 2011

SZN heeft goede zaken gedaan in het Bedrijven en Departementen Tournooi 2011. Op zondag 8 maart 2011 werden de halve finale en finale afgewerkt op het voetbalveld van West 2000. In de halve finale kwam SZN uit tegen MNO. De eindstand was 4 - 1 voor het SZN.

De doelpunten kwamen van Kanhailal R. (2x) en Kemble Orfeo (2x). In de finale stonden tegenover elkaar de jongens van het Dr. L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie en die van het Korps Politie Suriname. Al in de 5e minute stond KPS op 1 - 0 middels een auto goal van Lingaard Gerrit. In de 11e minute kwam KPS zelfs op 2 - 0. De jongens van het SZN hebben zich niet laten afschrikken door deze achterstand want zij kwamen goed terug en maakten gelijk nog voor het einde van de eerste helft.

De tweede helft vertoonde hetzelfde speelbeeld en beide ploegen scoorden elk nog 2x waardoor de wedstrijd in een 4 - 4 gelijkspel eindigde. De doelpunten van het SZN kwamen van Reingoud R. (2x), Kemble Orfeo en Green J. Na dit gelijkspel moesten penalty’s de beslissing brengen. De jongens van het SZN waren hierin beter dan de Zonen van Hermandad en wonnen verdiend deze wedstrijd en daarmee voor de 2e maal dit toernooi.

Proficiaat SZN!!

SZN kampioen SWM bedrijven competitie

Op zaterdag 1 mei j.l was het wederom genieten op het voetbalveld van West 2000 alwaar de sidderende en bloedstollende finalewedstrijd van de "SWM bedrijven-competitie" werd gespeeld. In de finale stonden n.l. tegenover elkaar de jongens van het Streekziekenhuis Nickerie (SZN) en die van de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Reeds in de 5e minuut kwam EBS op 1 - 0 middels een heel goed genomen vrije trap.
De jongens van het SZN lieten zich niet afschrikken door dit vroege doelpunt. Spits Kemble Orfeo brak op een bepaald moment door in het strafschopgebied van de EBS. De verdediging had geen andere keus en legde hem op ongeoorloofde wijze neer. De arbiter wees onverbiddelijk naar de witte stip. Brahma G. voltrok het vonnis feilloos en bracht ploegen weer op gelijke hoogte n.l. 1 - 1.

Daarna was alles wat de klok sloeg SZN. Ze domineerden het spel volledig en lieten hun tegenstander alle hoeken van het veld zien. Brahma, die de smaak te pakken had noteerde in de 18e minuut zijn tweede doelpunt door een heel proffesioneel uitgevoerde één/twee met Ho A Sjoe koelbloedig af te ronden.
Met deze 2 - 1 stand werd er gerust.

De tweede helft toonde hetzelfde spelbeeld. Reingoud R., die het nodig vond om zijn naam eveneens op de score-sheet te plaatsen nam het derde doelpunt voor zijn rekening. Het werd 3 - 1 dus. De jongens van het SZN die na dit doelpunt de titel reeds roken, begonnen op instruktie van coach Zagalo Ch. systematisch alle toegangen tot hun doel af te sluiten. Toch lukte het de EBS om aan een tweede doelpunt te komen.
Een onschuldig lijkende terugspeelbal van een verdediger van het SZN werd met nog ongeveer 10 minuten te gaan, door een alerte EBS-er onderschept en resoluut afgestraft; 3 - 2. De jongens van de EBS die door dit doelpunt weer hoop kregen voerden de druk op het doel van het SZN op; helaas, alles was reeds hermetisch afgesloten en op heel tactische wijze speelde SZN de wedstrijd uit. Eindstand 3 - 2.
De ploeg die het beste spel had geleverd was kampioen geworden.

SZN kampioen ééndaagse bedrijven toernoei

In verband met de wereld telecommunicatie dag op 17 mei 2009 had Telesur een ééndaagse bedrijven toernoei georganiseerd. De volgende bedrijven hadden deelgenomen aan de toernoei: Brandweer, S.W.M., SNL en SZN. De eerste wedstrijd ging tussen de Brandweer en het SZN. De voetbalvereniging van het SZN won overtuigend met 6 - 0. De doelpunten kwamen van Brian Castillion (1x), Steven Tempo (2x) en Regillio Reingoud (3x). De volgende wedstrijd ging tussen S.W.M. en SNL. SNL won de wedstrijd met 2 - 1.
De finale zou dus gaan tussen SNL en SZN. De finale werd gewonnen door het SZN met 2 - 0.
Beide doelpunten kwamen van Regillio Reingoud alias "Gowtoe". De heer Reingoud heeft een belangrijke bijdrage geleverd voor het behalen van het kampioenschap en natuurlijk met een headcoach als Drs. R. C. Changoer (Algemeen direkteur van het Dr. L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie) en met een internationale verzorger als Torres uit Cuba kan het nooit mis gaan. De trofee is in ontvangst genomen door dhr. Ricky Kanhailall alias "Bana". De direkteur is trots op de jongens en er wordt voorbereidingen getroffen voor een paar internationale wedstrijden op Curacao.